thefight.blogg.se

Jag försöker bara ta mig igenom dagarna utan att rasa ner över världen

131216

Kategori: Psykiskt

Jag går ner i vikt fort nu men mår inte bättre för det. Har ständig ångest, ont i huvudet och yrsel. Jag vill att detta ska vara över nu. Hade till och med ett återfall (mot handleden av alla ställen) i lördagsmorse så nu har jag bandage för att slippa infektion och även för att jag blir triggad att göra det igen bara jag ser det.
 
Kan ingen hjälpa mig ur detta fucking helvetet???
 
 
 

131212 - Näringsbrist

Kategori: Vikt

Jag har näringsbrist och kan knappt sitta upp. Känner att jag måste stanna i skolan för att vi idag ska få information om jullovet och så. Därför har jag nu blivit placerad i ett vilorum och ska vara här i två timmar. Jag är jätteyr och håller på att svimma till och från hela tiden. Jag har i alla fall lyckats gå ner till 70.5 nu och har bara ett halvt kilo kvar att gå ner till jul. Dock får jag nu betala priset för att jag spytt inom en timme efter var gång jag ätit sen i fredags. Håller bara tummarna för att jag ska kunna ta mig hem ordentligt senare eftersom jag pendlar i typ en timme.

131210 - Grattis David

Kategori: Vikt

Min lillebror fyller 19 år idag så jag kommer vara tvungen att hålla skenet uppe, masken på och äta mat + efterrätt. Som tur är har mamma toaletten på ovanvåningen men har redan kört en runda idag och gick bara ner till 71.5 igår eftersom jag lät mig själv äta pizza och sen spy på kvällen. Har räknat att för att nå denna veckas mål så måste jag gå ner 3 hg två dagar och 4 hg en dag. Usch, vad jag hatar detta. Jag vill ju bara bli smal och kunna äta utan ångest och viktuppgång.
 
Just nu vill jag bara gömma mig!
 
 

131209 - Kärlek

Kategori: Böcker

Gick "bara" upp 1 hg denna helgen (väger nu 71.9kg) vilket måste vara nytt rekord. Detta var jag på väg att förstöra genom att jag redan har haft tre stycken hetsäta/spypass och klockan är bara 15.30. Nu har jag ont i bröstet och småångest men när jag nyss vägde mig så visade vågen 71.7 kg. Jag tänker nu koppla bort omvärlden lite och läsa Att älska som en porrstjärna igen och sen kanske överaska pojkvännen med lite "mys" bara för att vi har hittat tillbaka till varandra igen. Jag älskar honom mer än allt annat här på jorden och ångrar hur mycket jag skadat honom det senaste halvåret typ. Men det är ändring på det nu och jag känner i hela kroppen att det är han som är mitt allt.
 
 

131207

Kategori: Vikt

På julmyset igår så lät jag mig äta lite av fikan utan att spy. I morse vaknade jag och vågade knappt ställa mig på vågen. Det är hur bra som helst nu för jag gick seriöst ner 6 hg bara igår trots maten. Fy fan vad skönt! Och hur firar vi detta? Jo, en stor jävla binge and purge dag med alla rester.

131206

Kategori: Dagligen

71.8 kg idag efter att ha gått ner 1.1 kg på bara en dag. Måste snart börja städa och så här hemma för ikväll blir det julfest med knyt och jag har längtat helt mycket.

131203

Kategori: Vikt

Jag gick upp ett helt fucking jävla kilo igår. Fy fan vad vidrig jag är. NU väger jag hela 73.4 kg och måste gå ner 1.9 kg tills på fredag. Detta blir fan svårt. Måste spy upp exakt allt jag får i mig som inte är vatten eller kaffe. Usch! Känner mig så jävla stressad.
 
Längtar tills fredag då vi ska ha vår julfest. Dock vet jag inte om jag kommer må så bra då eftersom jag antagligen inte når mitt mål.

131202 - Värdelös

Kategori: Vikt

Fy fan för mig. Har ätit onyttigt utan att spy idag och imorgon kommer jag ha gått upp jättemycket. Hade ju lyckats gå ner 50.1 kg i fredags och ytterligare 4 hg till lördag och imorse hade jag gått upp från 71.7 till 72.4. FAN!!! Imorgon kommer jag ju väga runt 74 och så vill jag gå ner till 71.5 innan fredag. Varför gör jag såhär mot mig själv? Varför behåller jag maten? Jag är VÄRDELÖS!!!
 
 
 

131202

Kategori: Psykiskt

Idag mår jag inget bra alls!