thefight.blogg.se

Jag försöker bara ta mig igenom dagarna utan att rasa ner över världen

Snö

Kategori: Dagligen

Och där kom vinterns första snö, lagom till att jag ska ut och handla. Usch... kallt som fan. Men men, vad ska man göra. Måste ju ha mat hemma till den sjuka pojken.
 

En god natts sömn

Kategori: Dagligen

Har fått sova ordentligt inatt. Tog en massa piller vid sju igår och somnade kvart över nio. Vaknade igen nu vid 
sju så ja, det var skönt. Drömde dock att jag blev misshandlad osv. 
Idag har jag bara en lektion 
för den andra är inställt. Ska egentligen ha svenska men eftersom jag är klar med den redan så får jag plugga min litteratur (lektionen som egentligen är inställd). Jag behöver hjälp med den för jag ska skriva en analys och vi har bara fått tre punkter att hålla oss till och sen vet jag inte mer. Har aldrig skrivit en analys, bara recensioner (stavning?).
 
För övrigt har jag bara tre hg att gå ner tills imorgon. Jag tror verkligen att detta kan gå. Ååh, jag är så nära mitt delmål nu!
 
Nej, ner med lite grönt te i magen och en cigg i lungorna. Ska inte gå hemifrån för ens klockan elva så har gått om tid på mig att vakna och bli av med eftereffekten av tabletterna. 
 

Trötthet och längtan

Kategori: Dagligen

Sitter och kollar på Pelle Svanslös julkalender och längtar, men nu är det inte långt kvar. Har köpt två av ca tio julklappar. En till min syster och en till min mamma. Slog in dem igår och drack glögg. Orkar inte ha full fokus på vikten just nu men så fort jag bryter mot den så måste jag spy. Eftersom att Simon har köpt nytt tv-spel så är det lite svårt eftersom han kan höra. Spydde i alla fall idag och det kunde jag bara för att jag sa att jag skulle duscha och den kranen överröstar ju.
 
Jag funderar på att gå hem till min mamma en stund. Hon är hemma vid 18 och jag har i alla fall lite ork. Saknar henne! Måste även hämta mina glöggmuggar. Har tydligen glömt att ta med dem när vi flyttade men hon hittade dem där igår. Fast jag känner mig jättetrött samtidigt. Flera timmars pluggande på egen hand både igår och idag. Nationalekonomi, medeltiden i europa (svenska) och buddhism (inte så svårt för mig direkt). Men vill nog träffa mamma i alla fall.
 
 

Allt

Kategori: Dagligen

Jag sitter i skolan och väntar på att samhällslektionen ska börja. usch för nationalekonomi. Vill bara att denna skoldagen ska vara slut så jag kan åka till Kristianstad och träffa underbara Hannah. Vi har inte setts sen i somras eller nått och idag ska vi ta en fika. 
 
Bara fyra veckor kvar till julafton och jag vägde "bara" 100 kg idag. Trodde faktiskt att jag skulle ha gått upp mer, men icke. 
 
Läser just nu en bok av Terry Pratchett som heter Lords and Ladies. Det är en parodi på En midsommar natts dröm. Min engelsklärare vill att jag ska läsa den och jag kan säga att den faktiskt är lite smått förvirrande och ännu värre på engelska. 
 
27 minuter kvar tills jag börjar och jag vet inte vad jag ska göra så länge. Mådde jättebra i morse men nu känner jag mig bara äcklig och förstörd. Vill inte vara här. Vet inte riktigt om jag klarar av att gå i skolan. Det är så jävla tufft att vara bland alla männiksor. Fan, jag måste klara detta. JAG ÄR REDO!!!

Först ner och sen upp igen

Kategori: Vikt

Jag skrev inte igår eftersom jag först låg bakfull (spydde tio till femton gånger pga hetsätning och bakfylla) och sen gick jag på fest hos Andy (spydde tre gånger till på kvällen så nu har jag sår i hela halsen igen). I morse vägde jag 99.5 kg vilket betyder att jag nådde målet 6 dagar tidigare och med 4 hg till godo. Men idag har jag ätit massa, först mackor till frukost, ris med currysås (spydde), sen fika med syster som bestod av kaffe, glögg, julmust och äppelkaka (spydde upp lite av det), sen nu har jag ätit två kvällsmackor och en kopp varm choklad (spydde igen). Jag kommer ha gått upp en massa idag och kommer bara ha fem dagar på mig att gå ner det igen. Fan! Jag är så jävla trög!!!
 
 
 

Med cidern i handen

Kategori: Dagligen

 
Nu dricker jag min första cider medan Simon  visar storebror Tenci det nya assassin's creed innan resten av folket kommer. P!nk i högtalare och mat i magen, pyntet är uppe och här luktar äpple och kanel. Jag tror att jag mår toppen!
 
 

Mot barnmisshandel

Kategori: Dagligen

Jag har skapat ett evenemang på facebook som är mycket viktigt
Snälla, gå med
https://www.facebook.com/events/213660745435325
 

Att göra

Kategori: Dagligen

Vad ska jag göra idag då? Jo, det ska jag berätta.
- Städa
- Tvätta
- Baka
- Handla
- Göra julskinka
- Pynta
- Ner på systemet
- Äta pepparkakor med glögg
- Spy
- Antagligen festa
 
Och så har jag redan putsat fönsterna.

Pyssel och mys

Kategori: Dagligen

Åt pepparkakor med mjölk precis men spydde upp dem igen för Simon hade hörlurar på sig så det fungerade.
 
Jag har gjort mitt eget julpynt eftersom vi inte har så mycket pengar. Jag köpte tre röda pappersark och gjorde en slinga med hjärtan som hänger ovanför öppningen mellan hallen och vardagsrummet, sen har jag gjort sånna pappershjärtan som är flätade som hänger i lodrätt rad på ena väggen (låter fult men det är det inte). Jag har även hängt upp Ingrid-Marieskivor (en sorts äpple för er som inte vet) som är doppade i kanel och socker. Jättegott som julsnacks och inte lika onyttigt som allt annat.
 
Nu sitter jag och äter yoggi mini blåbär och njuter av kvällsmaten. Bara ett kilo kvar sen har jag nått mitt ena delmål. Det är tills nästa fredag så det borde inte vara några problem.

Jag är bara trött

Kategori: Dagligen

Trots att jag åt marsipanbröd igår så lyckades jag gå ner 4 hg. Fick gå hem från skolan pga sjukdom och stannar hemma och vilar upp mig idag med. Ska ner till City gross sen och köpa svenska äpplen så jag kan torka den på ett snöre. Hoppas på att mamma vill följa med för hon slutar tidigt idag. 
Imorgon blir det tvätta och städa och kanske pynta lite så jag ska putsa fönsterna idag. Usch, vad kallt det kommer att bli.
 
Jag är bara så trött idag. Tog lergigan för att kunna sova ordentligt men katten har väkt mig hela natten. Jaja, sånt är livet.
 
Gårdagens middag. Spenat, kassler och ägg. Mums!

Jag försöker

Kategori: Dagligen

Känner mig fortfarande sjuk men ska i alla fall försöka att åka in på en av tre lektioner idag. Samhällslektionen är allt som jag inte kan göra hemma så är det så att jag inte orkar med dagen så har jag i alla fall SH först och sen kan jag prata med mina lärare och ta mig hem igen.
 
Jag har fått sova lite mer i natt och minns inte att jag drömt någonting. Men jag är fortfarande jättetrött, trots två koppar kaffe. Teet orkar jag inte dricka nu så det tar jag med mig i en termosmugg till skolan. Har även bestämt mig för vad jag ska ha på mig så jag i alla fall inte blir sjukare. Jag pendlar ju trots allt i nästan en timme för att komma till skolan. Jag har just nu termoleggins under jeans, tjocktröja, ska ha raggsockar, mössa, vantar, hallsduk och vinterjacka. Jag tror att jag klarar mig då.

Måste handla

Kategori: Vikt

Ska försöka åka och handla på kvantum och netto. Får se vad kroppen säger om det, men jag måste ha hem lite flytande föda och en julmust light. 
 
 
 
Åt det jävla chokladet innan så nu har jag fått i mig kaffe (45 kcal), litet choklad (215 kcal) och spenat och ägg (140 kcal). Sen kommer jag vara tvungen att äta lite soppa också annars blir nog Simon arg och även två clementiner kanske, vilket blir ca 190 kcal. Allt detta blir 590 kcal så det är kanske lite lite men vi får se hur det blir.

Utvilad men trött

Kategori: Dagligen

Jag har inte feber längre och det känns bra och jag har även fått sovit lite inatt. Vaknade bara tre gånger mellan 23.30 och 10.00. Skönt som fan.
Nu sitter jag och kollar på One Tree Hill men ska nog kolla på Jack Frost sen och dricka lite grönt orientaliskt te. Snart börjar väl Simon tjata om att jag ska äta frukost och jag kan inte svälja. Jag ska inte äta frukost idag. Nej tack!
 

Kanske lite bättre, eller...?

Kategori: Psykiskt

Simon kom hem tidigare idag. Det sötaste var att han köpte med en stor Cola light. Dock köpte han också ett litet choklad. Jag vill inte slänga det för att det är elakt, men har kastat upp det på ett skåp högt upp för jag klarar inte av höjder så kan inte klättra upp på en stol. Har fått i mig lite soppa (145 kcal), och sen kaffet (45 kcal för mellanmjölken, dem hade inte lätt) och spenaten med ett ägg (140 kcal). Känner mig väldigt duktig. Gav till och med bort min apelsin till Simon så kanske kan dricka lite te med mjölk i sen om jag vågar och inte får mer ångest av det. Shit, räknade precis ut hur lite kalorier det är. 130, jag är duktig som fan. Men det kanske är lite lite. Dock har jag så svårt för att svälja att jag inte kan äta vanlig mat och vi har inget mer flytande kvar hemma.
 

Febern är nog borta nu och jag har tagit ett bad så känner mig lite fräschare. Men äckel som fan och ångest finns kvar, tillsammans med halsont. Har tagit flouxetinen, propavanen och några lergigan och hoppas på att i alla fall få sova lite mer idag. Jag orkar inte vara vaken.
 
Sitter och kollar på One Tree Hill och vet inte riktigt varför. Är inte så förtjust i den serien men har redan kollat igenom allt bra på datorn förutom si sådär tusen julfilmer som jag ska spara.
 
Förresten så ska jag antagligen upp till släkten i Vara i början av januari. Min morbror ska gifta sig och har inte träffat släkten på snart ett och ett halvt år. Har inte ens träffat min ena kusin. Nej, får nog ta och åka upp där om mamma bara har råd att betala resan för kommer inte ha pengar till det själv.

En minut åt gången

Kategori: Psykiskt

Fick feber igår tror jag med den är nog på väg ner nu för jag är skitvarm. Det suger att vara sjuk men jag orkar i
 
alla fall inte tänka på min ångest. Jag kan inte svälja ordentligt så har inte ätit någonting idag och klockan är ändå halv tre. Det ska även tilläggas att jag varit uppe sen sju. Jag kunde inte somna inatt så somnade vid tre. Mysigt med så lite sömn. Men men, får väl försöka sova mer i natt.
 
 
Nu sitter jag och kollar på Grease på datorn, försöker hålla tårarna borta. Vet inte varför jag vill gråta egentligen. Det är bara så hårt just nu. Och allt utan anledning. Allt som får mig att klara av dagarna nu när jag är sjuk i både huvud och kropp är att jag ska pynta nästa vecka. Jag ska dricka glögg och äta pepparkakor. Kommer självklart spy upp det. Någon som gjort det? Det måste ju smaka jättestarkt. Får nog köpa hem extra stark munskölj.
 
Nej, nu ska jag ta en cigg, koka lite mer grönt te och kolla på min film. Simon kommer hem om ca två timmar och då ska vi äta mat. Han ska ha blodpudding och bacon (jag älskar det) och jag ska äta spenat och ett ägg. under 200 kcal. Har bara fått i mig 45 kcal än så länge. Kanske kan man unna sig en apelsin ikväll om halsen tillåter det.

Utmattad

Kategori: Dagligen

 
 
Jag mår inte alls bra idag. Är trött, både psykiskt och fysiskt, ont i halsen och har frossa. Just nu känns allting bara så svårt. Jag orkar inte riktigt med livet. 
Simon kommer nog snart hem och han kommer ha sin pappa med sig för att han ska få se lägenheten och dricka lite kaffe med oss. Fan, jag vill ju bara gömma mig under täcket och dö. 
 

Äntligen

Kategori: Dagligen

Idag ska jag åka till Diana och det ska bli så underbart. Jag har inte träffat henne sen jag slutade DBT:n i juni. Shit,  har inte tänkt på att jag saknar henne så mycket. Men idag ska vi i alla fall träffas igen. 
 
Gårdagen blev lyckad men jag orkade inte längre än till ett eftersom jag inte hade ätit mer än middag och den spydde jag upp. Åt desamma precis och det är nog allt jag kommer att äta idag. 
 
Sitter och kollar på julfilm nu innan jag ska bada, sminka mig och åka. Jag älskar julen och kan knappt bärga (stavning?) mig tills jag får pynta om två veckor. Jag längtar så mycket!

Jag lyckades och bryter mot regler

Kategori: Vikt

Jag är så jävla bra! Jag kom på när jag spolade upp badvatten att det lät jättemycket så jag kunde stoppa fingrarna i halsen. Mår mycket bättre nu, men känns fortfarande som för mycket kalorier. Dock har jag ju inte ätit någonting innan så. 
 
Jag tror att min pojke vill få mig till att ta disken för han har ont i ryggen. Men eftersom han aldrig erbjuder sig att diska när jag är sjuk eller har ont utan att jag behöver fråga honom så tänker inte jag göra det heller. Sen är det självklart att jag gör det om han ber mig, jag vill inte att han ska ha ont ju. Nu har den stackars saten fått hicka med. Aj att hicka när man har typ "ryggskott". 
 
Nej, ner med min öl nu. Första gången på jag vet inte hur många månader som jag bryter mod min regel om att inte dricka alkohol innan klockan 18.00. Jag har inte ens hunnit sminka mig än. Men kom nyss upp från det varma badet och kände verkligen för en iskall öl
 

Han kan ju höra mig

Kategori: Vikt

Åt två hemmagjorda hamburgare med grovbröd. Är mätt och vill stoppa fingrarna i halsen men Simon kommer höra det då. Han sitter och kollar tv och vi har en mykter liten lägenhet. Men ikväll ska vi dricka vilket betyder att jag både ikväll och imorgon kan skylla på att det är pga alkoholen som jag spyr.
 
Jag har städat hela lägenheten men det är fortfarande stökigt i mitt huvud. Det känns som att mina vänner inte vill veta av mig och jag antar att det egentligen är jag som stöter dem ifrån mig. Jag orkar bara inte fokusera på alla människor mer än på helgerna och då festar och pluggar jag. 
 
Nej, på med musik och lägga sig i ett bad. Folket kommer om tre timmar. Jag ska dricka winecooler (stavning?). Jag vet att man inte går ner lika mycket i vikt när man dricker, men jag måste få släppa loss en dag i veckan annars går jag under.

Äckelfettokräk

Kategori: Vikt

 
Jag tänkte att jag ska prata om det jag tycker är jobbigast just nu. Ni som har följt mig tidigare vet att jag gick ner från 122,2 kg till 94,5. Nu ska jag erkänna att jag gick upp från lägsta vikten till 106,1 mellan början på juni tills för två veckor sen. Är nere på 102,1 nu och känner mig helt värdelös. Äter inte mer än 900 kcal per dag och om jag äter minsta lilla onyttigt så stoppar jag fingrarna i halsen så fort Simon (min sambo och fästman) inte är hemma eller har hörlurar på sig. Jag måste ner i vikt. Jag är så jävla äcklig. Hur fan kunde jag låta detta hända?
 
 

Den nya kulan

Kategori: Dagligen

Så, här är jag nu. Jag börjar på en ny kula, ett nytt kapitel där jag kan blotta mig så mycket som jag känner att jag har behov av. Jag varnar för triggande och känsliga texter som kan förekomma men denna bloggen är mest för att jag behöver den och inte utav någon annan orsak. Jag skiter i hur många som läser, hur många som kommenterar. Detta kommer att handla om min överlevnad.