thefight.blogg.se

Jag försöker bara ta mig igenom dagarna utan att rasa ner över världen

Underbara kvinna

Kategori: Underhållande

Måste bara dela med mig av en liten Gif-fil på världens vackraste leende. Önskar dock att det hade varit ljud till för hennes skratt är det bästa ljudet i världen!
 

Ner, upp och fyllebrännboll

Kategori: Dagligen

Gick upp lite i vikt igår men det är ingen fara för har knappt ätit idag så det jämnar nog ut sig. Imorgon är det valborg vilket betyder fyllebrännboll på citadellet här i stan. Jag kommer kanske vara med för en gångs skull då jag har bättre kondition och bättre knän nu, men vi får se hur det blir. Kommer i alla fall att vara där som full åskådare.
 
Har hittat världens godaste dricka som stillar sockersuget. Loka chocolate shake, MUMS! Och till middag blev det lite kasslersallad som kom upp inom en kvart igen. Nej, nu ska jag kolla lite tv och sen lägga mig och läsa. Måste bara säga att mitt hår är jättemysigt då jag har gjort en hårinpackning för första gången på några veckor.
 
 
 
I love my new shoes!!!
 
 
 

Nöjd

Kategori: Vikt

Väger nu 88.3 kg och känner mig smått nöjd
 

Ner

Kategori: Vikt

Igår åt jag tre mål och spydde tre gånger. Gick ner 7 hg och väger nu 89.3 kg. Så vikten blir bättre och är bara 8 hg från vad jag vägde som minst denna våren. Har räknat på att jag fortfarande går ner till mitt stora delmål (86 kg den 21/6) om jag går ner 5 hg i veckan, 4.5 hg för att vara exakt. Känns sjukt bra!
 
 
Idag blir det vin!

Jag svävar av lycka nu

Kategori: Dagligen

Dessa skorna blir mina för 50 kr och hämtas i Malmö (antagligen på lördag). JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!! Har letat efter billiga som inte faller samman sen någon stal mina för 1.5 år sedan. Ska dock sätta färgglada snören och sen svävar jag vidare i livet.
 

Förvirring

Kategori: Mat

Jag förstår inte! Gick bara ner 2 hg fast än jag åt under 330 kcal igår medan när jag hetsåt kakor, pizza, mackor osv här om dagen så gick jag ner 5 hg. JAG HATAR MIN KROPP!!! Jag vet att jag är skelögd, snälla påpeka det inte!
 
 
Idag är aptiten lite bättre. Klockan är kvart över fem och jag ska äta mitt första mål för dagen. Blir kyckling med sallad då jag inte slutade för ens sent och det var tvungen att bli något som Simon kunde laga.
 
 

Ligger inte back längre

Kategori: Mat

Ligger inte längre back i skolan och det känns som att lite av tyngden är borta från mina axlar. Trots ett extremt hetsätande igår lyckades jag gå ner till 90.2 vilket då blir 5 kg. Idag har jag bara fått i mig ca 200 kcal genom att äta 2 dl tomatsoppa med 1 tsk lättcrème fraich i och mjölken i kaffet. Utöver det har jag bara druckit cola zero och en klunk lightsaft och lite vatten. Mer mat än så blir det inte om det inte blir en varma koppen eller en dl kvarg. Just nu sitter jag och kollar på Ghost Whisperer och dricker grönt citronte. Funderar på att skriva min sista litteraturanalys för detta läsåret också. I så fall ligger jag till skillnad från igår före i skolan. Jag har pluggat som ett svin med Jenny idag och själv igår så det är skönt.
 
 
Jag vill bara kunna kolla mig i spegeln utan att hata mig själv. Jag vill bara bli smal och orka leva mitt liv. Jag kommer aldrig någonsin bli smal.

Idag kan jag andas

Kategori: Mat

Jag kan andas idag och min oro har lagt sig lite. Lyckats plugga samhäll och svenska så nu är det inlämnat. Ligger inte så back längre som jag gjorde tidigare, men allt är fortfarande jobbigt. Vägde dock 90.7 imorse så bra med tanke på vad jag åt igår.
 
Åt mat på balkongen innan och katten var med. Spenat och stekta ägg. Nu blev det kvällsmat och eftersom pojken envisades och jag har mens så fuckade jag upp middagen idag igen. blev pizza. Åt dock inte hela, mest salladen och kyckligen på och dessutom hade jag det bara i magen i 3 min innan jag spydde.
 
 
 
Har även planterat ut på balkongen nu, ska bara låta det komma upp lite innan jag fotar och visar för er.

Äta en massa, för mycket

Kategori: Mat

Försökte att äta lite kvällsmat (kvarg med torkad frukt och lite lightsaft) men det var inte gott alls. Frukten var för söt så åt inte upp.
Till middag innan blev det revben med löksky och grönsaker. Spydde inte upp det. Orkade inte! Har mest!
Bilden längst nere är på kvällsmaten igår. Couscoussallad!
 
 

Förstöra dagen direkt

Kategori: Psykiskt

Mår fortfarande skit så förstör lite till och börjat dagen med en bit kaka. Nu ångrar jag mig och ska därför bara äta middag idag och sen antagligen få upp det igen.
Kryper ner i min fåtölj med en kopp hallonte och sen ska jag lägga mig och läsa hela dagen tror jag. Jag orkar inte kämpa men vägrar ge upp.
 
 
Är uppe på 91.5 igen!
 

Baka

Kategori: Psykiskt

Min ångest vill inte försvinna så jag bakar istället. Insåg innan idag att jag är ledig från skolan imorgon.
 

Panik

Kategori: Psykiskt

Jag mår inte bra idag. Ständig ångest och äckelpanik. Jag klarar inte av verkligheten idag. Vill bort bort bort men det går inte. Måste plugga trots att alla mina tankar ligger åt det destruktiva hållet. Nej, nu ska jag kolla lite Ghost Whisperer och sen ska jag lägga mig och läsa lite för att slippa tankarna.
 

Gott som fan

Kategori: Mat

Klarade inte av att äta upp min kvarg så vi lagade mat istället. Inte lika nyttigt som det brukar vara men det var i alla fall gott. Kyckling med ugnsbakad aubergin, ugnsbakade tomater, rödlök och fulkornscouscous. NomNom! Nu ska jag bara försöka behålla det också.
 
 
För övrigt har jag mensvärk så jag kollar på Aladdin!

Smakar röv

Kategori: Vikt

Skulle äta pasta men ångrade mig efter några tuggur. Det blir kvarg och vitaminer istället. Fast det smakar också röv. Usch, vill inte äta något av det men måste för Simon har koll. Jag väger idag 89.8 kg och jag vill ner så mycket mer, så mycket snabbare.
 

Fullt ös hela dagen

Kategori: Dagligen

Genomsvettig för att jag städat hela lägenheten och bäddat rent osv. Bara disken och toaletten kvar men det tar jag efter maten istället.
 
 
Ikväll kommer Dessie och sen ska vi på födelsedagsfest vilket känns askul. Jag slipper att gå på öppet hus på skolan imorgon vilket egentligen är obligatoriskt. Men det hade betytt att jag hade behövt gå upp klockan sju imorgon och blev helt uppstressad över det så kuratorn tyckte att jag skulle stanna hemma och ta det lugnt. Älskar verkligen Eva.
 
Nej, nu ska jag varva ner innan jag sticker till systemet och sen möter upp älskling för att handla mat.
 
Btw, vägde mig imorse och vägde 90.6. Mindre än jag trodde i alla fall så det är alltid bra.

Giraffer, en ful matta och bilder

Kategori: Dagligen

Jag hittade en matta på vinden som stod bland alla de trasiga sakerna som grannarna bara dumpar där. Vi behöver verkligen en ny matta och denna är smått ful men passar in så jag kollade den, luktade på den och allting är okej med den. Nu ligger den på vardagsrumsgolvet under bordet och passar bra in med en katt på den.
Har även tagit in alla mina giraffer nu så jag är en glad tjej igen, för stunden i alla fall. Bilden visar bara de som är i nalleform. Har en massa andra. Och om du tycker att isbjörnen inte passar in så har du fel för det är Simons Isidor och han är bästa vän med giraffen längst till vänster.
 
 
Lägger upp några fler bilder från de senaste dagarna
 

Min nya kompis Otto som bor på mig skola. Han vägrade gå ifrån mig. När jag satte honom på marken så klättrade han bara upp på mig igen. Jag älskar nyckelpigor!
 
 
Mina nya ätstörningsband som jag gjorde idag. Dock har det ena redan gått sönder.
 
 
Maten från här om dagen. Kycklingfilé med kokta grönsaker, lätt crème fraiche och lite sweet chilli.
 
 
Dagens middag, Veneziasoppa med curry, men jag åt inte upp den.
 
 
 
 

Distans till omvärlden

Kategori: Psykiskt

Förlåt för att jag varit dålig på att blogga men det är för att jag har haft en väldigt dålig matperiod vilket gjort att
jag har haft konstant ångest och lever med ständig saknad efter diciplinen som jag hade ett tag. har gått upp till
typ 92. Jag är fan den enda människan som går upp i vikt trots att jag spyr upp allt. Min kropp lägger på sig all vätska jag får i mig och det vet jag anledningen till. Jag har dock gått ner 20 cm över bredaste stället på magen (kärlekshandtagen) och det känns bra i alla fall. Men det är en sån lång bit kvar och jag vet inte hur jag ska orka hålla ut.
Ska köpa rosa  pärlor imorgon för att göra ätstörningsarmband som kan hjälpa mig att bli påmind och sen ska jag försöka igen för jag orkar inte må såhär.
 
 
Nej, dags att poppa en massa piller och kolla på Ghost Wisperer och bara försvinna.
Varför?
För...
 
 

Ekonomisk ångest

Kategori: Psykiskt

Har ont i magen tack vare all ångest över ekonomin. Det kommer gå åt helvete nu. Fick hem en räkning från sjukhuset på 400 och måste betala det för att kunna använda mitt högkostnadsskydd även om jag vill prata med dem och fråga om vi kan skjuta upp betalningen. Vi ligger så back och jag vet inte hur vi ska klara oss nästa månad.
 
Äter hela tiden känns det som. Har ingen ork till att kämpa. Lyssnar på så hög musik så mina trummhinnor skakar och jag orkar inte bry mig. Vill stänga ute världe och bara försvinna. Men det går inte för jag måste plugga. Har redan skickan in hemtentan i religion och nu är det bara svenskan och samhällen kvar. Måste bli klar med det innan onsdag. Vill inte! Orkar inte!
 
 
Nej, dags att laga panerad schnitzel och bli ännu fetare. Tar tag i detta imorgon igen!

HB

Kategori: Dagligen

Det blev mer alkohol än planerat idag men det gick hur bra som helst för hade stenkoll på känslorna och vad jag fick i mig. Men efter några glas HB och vin, öl och cider så har jag nu spytt halva förmiddagen. Mår bättre nu och har sovit till 16. Nu ska jag tjocka mig med mat och kolla Supernatural. Sen kanske kolla på Alladin!

Förstörda planer

Kategori: Dagligen

Planerna om att inte dricka går åt helvete idag. Blev bjuden hem på chillkrök hos Johnanna och saknar henne som fan. Ska dock bara ha med mig lite vin och inte dricka mig full för det är då kontrollen försvinner och jag faller. Alla brandvägar är säkrade så jag kommer komma ut om det börjar brinna i mitt huvud.

SMÄRTA!!!

Kategori: Dagligen

Har migrän och tandvärk samtidigt och på samma sida. Det gör så ont så jag sitter och gråter och har ändå tagit två smärtstillande, en lergigan och ska ta en oxascand med. Jag klarar inte av denna smärtan. Vill bara försvinna. Det går inte!
 

Inte sjuk igen

Kategori: Dagligen

Mår inte så bra och tror att jag håller på att bli sjuk igen. Men jag måste in till skolan och ha litteratur för att hämta papper med guidelines på. Dock är det enda lektionen och jag börjar inte för ens halv 3.
 
Vägde 89.2 i morse och jag förstår inte hur det gick till. Gick alltså ner 1.1 kg igår och då åt jag ändå godis, thaimat (1.5 portioner) och kyckling med fullkornscouscous. Men men, man ska inte klaga.
 
Jag har nog inte inflamation i benet, bara jävligt ont. Men det förtjänar jag. Dock har jag tandvärk och igår natt vaknade jag efter 2 timmars sömn och kunde inte somna om på grund av smärtan. Så jag kunde inte gå till skolan igår och spenderade dagen hemma istället.
 
Nu ska jag sätta upp håret i två svansar och sminka mig, kanske dricka lite vaniljte med.
 

Jävla tjockisdag

Kategori: Psykiskt

Jag tänkte först inte blogga idag eftersom jag skäms över att jag inte klarade av vad jag planerat. Nu känner jag
att jag måste få det ur mig annars så spricker jag. Först så trodde jag att Simon inte skulle vara hemma på hela eftermiddagen och kvällen vilket betydde att jag inte hade behövt äta någonting alls idag så alla kalorier som jag hade fått i mig hade varit från mjölken i kaffet. Sen får jag reda på att han är hemma tills halv åtta och det betyder att jag måste äta mat. Då bestämmer jag mig (korkad som jag är) för att äta godis, mackor och tonfiskröra med mackaroner eftersom planen om att inte äta ändå är förstörd. Så nu sitter jag här och smakar spya i munnen (även om jag borstar tänderna hur mycket som helst) och har tjockisångest.Gick även bara ner 6 hg igår så det är helt värdelöst. Men jag kan inte träna utan att såren på benen spricker och det går bara inte.
 
 
Nej, nu går jag och lägger mig i sängen, tar en massa piller och läser. Vill bara försvinna just nu!
 
 

Sjukhus

Kategori: Dagligen

Har spenderat halva denna dagen på sjukhus med Jenny. Hon behövde åka in till KK och kolla en sak men det verkade inte vara någon större fara just nu i alla fall. Håller tummarna för att hennes smärta försvinner bara. Är så sjukt stolt över att jag klarade av att vara där. Jag är ju som så många av er läsare vet livrädd för sjukhus och speciellt det i Lund (vilket var det vi var på).
 
 
Nu har jag precis ätit kotlett med kokta grönsaker och lite sweet chillisås och kollar lite på Supernatural. Ska dock in och bada och fixa misstaget med maten (åt hela kotletten) och sen ska jag dricka te och bara ligga i fotöljen.
 

Myskväll med tandvärk

Kategori: Dagligen

Kunde inte somna om i morse så gick upp mer än 2 timmar innan jag behövde göra det egentligen. Har sån jävla tandvärk och kan knappt tänka. Dags att poppa lite smärtstillande och få ner kaffet i halsen.
 
Pratade med Simon om det här med att pausa från alkoholen igår och han sa att han hjälper mig om jag tycker att det blir för svårt. Jag är inte beroende, tycker bara att det är det roligaste som finns att göra under helgen. Men det är inte så kul egentligen. Tror bara att jag målat upp en bild av hur underbart det är egentligen.
 
Har inte gått upp så mycket denna helgen med tanke på allt jag ätit. Har bara gått upp 1.8 kg och jag brukar gå upp närmare 3. Det är fortfarande mycket och jag är fortfarande äcklig men jag vet att jag kan gå ner det. Det är inte omöjligt i alla fall.
 
hade myskväll med Evelyn igår med tända ljus, rökelser, godis och Les Miserable. Det var precis vad jag behövde. Ska försöka ha minst en filmkväll i veckan nu antingen med familj, vänner eller älsklingen. Allt för att inte känna behovet av att festa.
 
 
 
För övrigt ser min tumme helt äcklig ut men den är stripsad. Såhär ser den ut när jag bytar strips och ska tvätta.
 
 

Sluta dricka?

Kategori: Dagligen

Nu är såren tvättade men har fortfarande svårt för att gå. Simon är hos en kompis över dagen och jag är ensam hemma. Vill ha myskväll med någon och kolla film men ingen kan idag. Jaja, får väl ligga kvar här och kolla på Supernatural som vanligt. Funderar faktiskt på att sluta dricka, i alla fall dra ner på det extremt. Vet dock inte hur jag ska klara det eftersom att jag älskar det men jag tror att det skadar mig mer än vad det är roligt längre. Vill bara må bra.
 
 
 
 

Akutpsyk

Kategori: Psykiskt

Ännu en natt spenderad på akutpsykiatrin och allt bara för att jag råkade skära mig i tummen. Men är hemma och har fått sovit 4 timmar i alla fall och nu är Simon med mig igen. De ville lägga in mig som det verkade men jag tyckte inte att det behövdes och att jag har det stöd jag behöver hemma. Har svårt för att gå nu igen eftersom att paniken gick ut över mitt ben, hela låret faktiskt. Så idag skiter jag i vikten och äter choklad och chips och kollar supernatural.
 
 

Dagens look

Kategori: Dagligen

Ja, såhär ser jag ut idag då. Ska på fest hos bror och träffa gamla vänner
 

Hetsäta

Kategori: Psykiskt

Har gått ner tre kg på två dagar och detta förstör jag genom att vara äcklig, vidrig och värdelös och ge vika efter suget. Fast mitt sug gick inte över när jag åt mackor med ost, så gick vidare till chokladbollar och det hjälpte inte heller. Så jag gick ner till affären och har nu ätit mjuk pepparkaka, en glass och mazariner (stavning?). Har spytt tre gånger och mår fortfarande piss. Magen gör ont men jag får inte upp mer än slem nu. Jag orkar inte ha det såhär. Jag vill ha diciplin nog att kunna stå emot. Nu ska jag inte äta mer för ens ikväll då det bara blir middag. Håller bara tummarna för att jag inte ska gå upp så mycket tack vare detta.
 

Frossa och hat

Kategori: Mat

 
Jag är tjock och äcklig och orkar inte cykla. Fryser och skakar, är trött och har ångest! Har bara druckit kaffe, cola light, massa vatten och ätit lite soppa (70 kcal) idag och isglass gjord på fun light. Ändå känner jag mig helt uppsvälld och orkar inte med mig själv. Jag vill verkligen skada mig och jag märker att mina tankar glider åt det hållet så fort jag inte uppehåller gärnan. Vill egentligen bada för att jag fryser så mycket men vågar inte för är rädd för mig själv. Varför ska onsdagar vara så svåra?
 

Vår

Kategori: Mat

Dagens middag blev laxsallad med tre bitar senapssill. Nu ska jag äta en solero shot och sen cykla, efter det duscha. För övrigt är våren på väg till Landskrona nu. Plusgrader och syrenerna knoppar vid busshållsplatsen!
 
 

Dra in magen och le

Kategori: Psykiskt

Jag hatar mig själv för att jag inte följde dieten igår och jag hatar mig för att jag inte cyklade. Nu sitter jag i skolan och är smällfet, måste dra in magen och får bara dricka kaffe, te, vatten och cola light/zero. Kommer inte hem för ens sent i eftermiddag eller tidig kväll och då kommer jag tvingas till att äta. Men det blir bara laxsallad för mig del och sen kanske 1 dl kvarg till kvällsmat. Måste försöka att cykla 3 mil idag istället men helst 5. Tror dock inte att jag kommer att hinna det. 
 
Vi har rast tills om en timme och då har jag STUD. Jenny ska hjälpa mig med svenskan för jag ligger så jävla back. Orkar inte plugga, orkar inte bry mig. Vill bara hem, gömma mig och vara smal!

Fucking tjockis!

Kategori: Psykiskt

Jag orkar verkligen inte. Gick upp 2.4 kg igår, hur fan kan man ens göra det? Nu väger jag 91.7 och hatar mig själv så fruktansvärt mycket. Detta leder till att jag bara ska se färdigt detta avsnitt Supernatural, sen till langaren för att betala för ölen, efter det till City Gross och köpa kattmat och sen hem och kolla mer Supernatural och cykla minst tre mil. Jag kan inte se ut såhär mer!
 

Bild

Kategori: Dagligen

Jag måste bara dela med mig av denna fruktansvärt söta bild. Jag kan titta på den hur länge som helst och fortfarande tycka att den är lika söt. Den är ångestdämpande! Så gulligt att den tar så mycket sats och inte kommer någonvart alls.